راهنمای جامع نصب آسانسور

امروزه بسیاری از کاربران به دنبال بررسی مهمترین و ضروری ترین مراحل نصب آسانسور هستند. فرایند نصب تجهیزات یاد شده را می توان در دو فاز مختلف مکانیکال و الکتریکال مورد بررسی قرار داد. همچنین پس از راه اندازی آسانسور مدنظرتان می توانید قراردادهای لازم را نیز منعقد کرده و سرویس های به موقع آن را انجام دهید.

بررسی تعداد توقف و مکان یابی آسانسور برای تعیین نوع آسانسور

یکی از مهمترین و اصلی ترین مراحل نصب آسانسور را بررسی تعداد توقف های مربوط به آسانسور و مکان یابی آن شکل داده است. توجه داشته باشید که مرحله ی یاد شده شامل بررسی نقشه های معماری و پلان های موجود است. در چنین حالتی می توانید تعداد توقف های مربوط به آسانسور را به راحتی شناسایی نمایید. مهندسان می توانند با توجه به پلان ساختمان مدنظرتان، مناسب ترین و ایده آل ترین سیستم آسانسوری را تهیه کرده و آن را مورد نصب قرار دهند. همچنین در این مرحله می توانید راجع به انواع آسانسورهای موجود در بازار اطلاعاتی را نیز به دست آورده و سپس خریدتان را شکل دهید. از پرفروش ترین انواع آسانسورهای موجود می توان به آسانسورهای پنوماتیک، هیبریدی، هیدرولیک و کششی اشاره کرد. مهندسان با در نظر گرفتن نقشه ی معماری ساختمان شما، می توانند مقاوم ترین و بهترین انواع آسانسور را برای شما پیشنهاد دهند.

 

مراحل نصب آسانسور

بررسی ابعاد چاله ی آسانسور و تهیه نقشه ی آسانسور برای تعیین ظرفیت و اندازه کابین

مهمترین مرحله ی مربوط به نصب آسانسور را بررسی ابعاد مربوط به چاله ی آن شکل داده است. در این مرحله می توانید با اندازه گیری های دقیق و تجزیه و تحلیل های حرفه ای، ابعاد چاله ی آسانسور را تعیین نمایید. منظور از چاله ی آسانسور، محیطی می باشد که آسانسور با تمام تجهیزات خود در داخل آن قرار می گیرد. رعایت مقررات ایمنی و قوانین مربوط به ساختمان، از مهمترین و اصلی ترین آیتم های مورد توجه در حین طراحی چاله ی آسانسور می باشد. همچنین در این مرحله می توانید اندازه و ظرفیت کابین آسانسور را نیز مشخص نموده و با توجه به این مشخصات، بهترین آسانسور را خریداری کنید. جهت عملکرد بهتر و ایده آل آسانسورها، بایستی زمان و توجه بیشتری را در مرحله ی یاد شده سپری نمایید. در غیر این صورت ممکن است مشکلات متعددی در عملکرد تجهیزات یاد شده به وجود آید.

آماده سازی فضای نصب آسانسور و اجرای آهن کشی آسانسور

اجرای آهن کشی و آماده سازی فضای نصب آسانسور از دیگر مهمترین و اصلی ترین مراحل مربوط به راه اندازی تجهیزات یاد شده می باشد. شما بایستی برای پشتیبانی اسکلت اصلی آسانسور، یک پایه محکمی را در نظر بگیرید. همچنین اطمینان از یکپارچگی سازه و پاکسازی منطقه از مواردی می باشند که بایستی در حین آماده سازی فضای نصب آسانسور به آنها توجه کرد. پس از آماده سازی های اولیه، می توانید آسانسور را در چاله مورد نصب قرار دهید. این مرحله نیازمند رعایت یکسری از مهمترین اصول و دستورالعمل ها می باشد. بنابراین توصیه می گردد که تمام فرایند مربوط به مرحل نصب تجهیزات یاد شده را به دست افراد و مهندسان کاربلد در این زمینه بسپارید. جهت نصب کارآمد و ایمن آسانسور، بایستی فرایند آهن کشی تجهیزات مذکور را با دقت بالایی انجام دهید.

نصب حفاظ ایمنی برای جلوگیری از سقوط افراد به داخل چاله ی آسانسور

نصب حفاظ ایمنی در آسانسور

در حین بررسی مراحل مربوط به نصب آسانسور، می توان به نصب حفاظ ایمنی در تجهیزات یاد شده اشاره کرد. شما می توانید جهت جلوگیری از حوادث غیر منتظره و ایمنی سرنشینان، حفاظ های لازم را مورد نصب قرار دهید. برای این منظور می توانید تدابیر حفاظتی را در نزدیکی و اطراف چاهک تجهیزات یاد شده نصب نمایید. از مهمترین تدابیر حفاظتی می توان به نرده ها، درهای محکم و موانع ایمنی اشاره کرد. امروزه می توانید تجهیزات ایمنی بسیار متنوعی را در بازار مشاهده کنید که هر یک از آنها می توانند به بهترین شکل ممکن، ایمنی سرنشینان را به دنبال داشته باشند. همکاران ما می توانند بی نقص ترین و بهترین خدمات را در این زمینه برای کاربران خود ارائه دهند. بنابراین با خیال آسوده فرایند مربوط به نصب و راه اندازی آسانسور را به دست متخصصان حرفه ای ما بسپارید.

نصب ریل راهنمای آسانسور

این مرحله از نصب آسانسور، شامل قرار دادن و محکم کردن ایمن ریل راهنما در چاه آسانسور می شود. ریل راهنما به عنوان تکیه گاه و راهنمای کابین آسانسور عمل می کند و حرکت صاف و پایدار آن را بین طبقات تضمین می کند.

راه اندازی ریل راهنمای آسانسور از حساس ترین مراحل مربوط به نصب تجهیزات یاد شده می باشد. در حین نصب آسانسور می توانید ریل مدنظرتان را با رعایت برخی از دستورالعمل ها در چاه آسانسور مورد نصب قرار دهید. توجه داشته باشید که ریل راهنما در واقع به عنوان تکیه گاه کابین آسانسور شناخته می شود. آسانسورها به کمک ریل راهنما می توانند حرکات پایداری را بین طبقات داشته و عملکرد بی نظیری را از خود نشان دهند. همچنین به کمک ریل راهنما می توانید از بروز هرگونه اختلال و لرزش در حین حرکت آسانسور جلوگیری کرد. بنابراین نصب و راه اندازی ریل راهنما از اصلی ترین مراحل مربوط به نصب تجهیزات یاد شده می باشد. در حین نصب ریل راهنما، بایستی به تراز بودن و موقعیت مربوط به آن دقت و توجه نمایید.

نصب چارچوب درب طبقات آسانسور

جالب است بدانید که فرایند نصب آسانسور، مراحل بسیار متعددی را شامل می شود. از بارزترین این مراحل می توان به نصب چارچوب درب طبقات اشاره کرد. در این مرحله همکاران ما می توانند چارچوب های درب را تراز کرده و آنها را به دیواره های چاه آسانسور متصل نمایند. همچنین ایجاد کردن دهانه نیز مهمترین اقداماتی می باشد که در مرحله ی نصب چارچوب درب طبقات آسانسور بایستی به آن توجه کرد. شما می توانید با توجه به قدرت مالی خود، مقاوم ترین و بهترین انواع چارچوب درب طبقاتی آسانسور را تهیه کرده و آنها را مورد نصب قرار دهید.

نظارت بر تیغه چینی و سیمانکاری فضای پیرامون آسانسور

اکنون که به دنبال بررسی فرایند مربوط به نصب آسانسور هستید، می توانید با همکاران و تکنسین های حرفه ای ما از وب سایت پیش روی خود در ارتباط بوده و راهنمایی های لازم را به دست آورید. سیمانکاری فضای پیرامون آسانسور و تیغه چینی از دیگر ضروری ترین مراحل مربوط به راه اندازی آسانسورها می باشد. این مرحله نیازمند رعایت یکسری از مهمترین استانداردها و دستورالعمل ها خواهد بود. بنابراین توصیه می گردد که مرحله ی یاد شده توسط افراد متخصص و مجرب اجرا شود.

انتقال موتور آسانسور به داخل موتور خانه قبل از اجرای دال بتنی سقف آسانسور

انتقال موتور آسانسور به داخل موتور خانه

در حین بررسی مراحل نصب آسانسور می توان به مرحله ی انتقال موتور به داخل موتورخانه اشاره کرد. شما بایستی قبل از اجرای دال بتنی سقف مربوط به آسانسور، موتور مربوط به تجهیزات یاد شده را به داخل موتورخانه انتقال دهید. این مرحله نیازمند دقت بالایی می باشد و کوچکترین اشتباه در این مرحله، می تواند دردسرهای متعددی را به دنبال داشته باشد. افرادی که به دنبال عملکرد صحیح موتور آسانسور خود هستند، بایستی دقت و توجه بالایی را در این مرحله داشته باشند. لازم به ذکر خواهد بود که وزن مربوط به قطعات موتور آسانسور بسیار بالای است. بنابراین در حین نصب و انتقال موتور آسانسور حتما از تجهیزات مکانیکی و ایمنی استفاده کنید. تمام مراحل مربوط به نصب و راه اندازی آسانسورها از حساسیت بسیار بالایی برخوردارند.

فاز 1: نصب مکانیکال آسانسور

فرایند مربوط به راه اندازی و نصب آسانسور را می توان در دو فاز مختلف مورد بررسی قرار دهید. نصب مکانیکال آسانسور از مهمترین فاز مربوط به راه اندازی تجهیزات یاد شده می باشد. در این مرحله از فرایند نصب و راه اندازی آسانسور می توانید قطعات مکانیکی تجهیزات مذکور را با دقت بالایی مورد نصب قرار دهید. انتقال کابین، نصب وزنه های تعادل، جانمایی و راه اندازی موتور، نصب سازه های نگهداری و گاورنر، از مهمترین تجهیزات مکانیکی مورد نصب در مرحله ی یاد شده می باشند. مهندسان برای نصب مکانیکال آسانسورها بایستی اندازه گیری های دقیقی را انجام دهند. در این صورت می توانند از عملکرد صحیح آسانسور اطمینان حاصل نمایند.

۱. انتقال کابین و کادر وزنه به فضای چاله ی آسانسور

انتقال کادر وزنه و کابین به فضای چاله از مهمترین مراحل مربوط به نصب آسانسور می باشد. در این مرحله می توانید وزنه های تعادل را در محوطه گودال قرار دهید. به یاد داشته باشید که ریل های راهنما، قاب وزنه و کابین بایستی در یک راستا قرار بگیرند.  در این صورت آسانسور می تواند عملکرد مطلوب و صحیحی را داشته باشد. در این مرحله نیازمند استفاده از لوازم تخصصی بالابر خواهید بود.

۲. نصب و جانمایی موتور آسانسور بر روی شاسی

در این مرحله می توانید موتور آسانسور را بر روی شاسی آسانسور نصب کنید. توجه نمایید که موتور مربوط به تجهیزات یاد شده شامل یک جعبه دنده می باشند که وظیفه ی آن ایجاد نیروی گشتاوری لازم برای حرکت تجهیزات یاد شده است. چنانکه به دنبال عملکرد آسان و انتقال کارآمد نیرو در آسانسور هستید، می توانید مرحله ی مذکور را با دقت و وسواس بیشتری انجام دهید.

۳. اتصال سیم بکسل های آسانسور به کابین و کادر وزنه و نصب سیم بکسل روی فلکه ی موتور آسانسور

اتصال سیم بکسل های آسانسور به کابین

در این مرحله از راه اندازی و نصب آسانسور، می توانید سیم بکسل را در نقاط تعیین شده از قبل مورد نصب قرار دهید. سیم بکسل ها را می توانید در قاب وزنه، موتور و کابین آسانسورها نصب کنید. لازم به ذکر می باشد که سیم بکسل ها می توانند قدرت و نیروی مورد نیاز قطعات مکانیکی آسانسور را تامین کنند. همچنین می توانید سیم بکسل ها را با دقت بالایی نصب نمایید تا آسانسورتان عملکرد صحیحی را داشته باشد.

۴. نصب گاورنر آسانسور

یکی از اصلی ترین مراحل نصب آسانسور را راه اندازی گاورنرآن شکل داده است. منظور از گاورنر دستگاه کنترل سرعتی می باشد که می تواند سرعت مربوط به تجهیزات یاد شده را کنترل و نظارت نماید. توجه داشته باشید که گاورنر بر روی سازه ی بالای سر آسانسور نصب می شود. همچنین می توانید تجهیزات یاد شده را به کمک قرقره و سیم بکسل ها محکم کنید. شما می توانید برای کنترل سرعت غیر مجاز آسانسور، از تجهیزات یاد شده استفاده نمایید. امروزه مهندسان برای ایمن کردن عملکرد مربوط به آسانسورها، از باکیفیت ترین انواع گاورنرها استفاده می کنند.

فاز2: نصب الکتریکال آسانسور

فاز دوم مربوط به نصب آسانسورها را، راه اندازی و نصب قطعات الکتریکال آنها شکل داده است. همانطور که می دانید آسانسور از تجهیزات و قطعات بسیار متعددی تهیه و طراحی شده اند. بخش مهمی از قطعات مربوط به آسانسورها را، قطعات الکتریکی آنها شکل داده است.  تامین روشنایی فضای چاه، نصب جعبه کارکدک، نصب تابلو فرمان و تراول کابل از مهمترین و اصلی ترین اقداماتی می باشد که در این مرحله بایستی انجام بگیرند.

۱. انتقال برق 3 فاز به موتور خانه و نصب تابلو سه فاز آسانسور

فرایند مربوط به نصب آسانسور را می توانید با انتقال برق سه فاز به قسمت های مختلف آسانسور تکمیل تر کنید. در این مرحله می توانید زیر ساخت های الکتریکی مناسبی را تامین کرده و از این طریق برق سه فاز را انتقال دهید. همچنین شما می توانید در این مرحله تابلویی را نصب نمایید تا بتوانید منبع الکتریکی مدنظرتان را کنترل و مدیریت کنید. به یاد داشته باشید که اجرای مرحله ی یاد شده نیازمند تجربه و دانش بالایی است. بنابراین انتقال برق سه فاز مورد نیاز آسانسور خود را حتما به دست افراد حرفه ای در این حوزه بسپارید.

۲. نصب تابلو فرمان آسانسور

نصب تابلو فرمان آسانسور

شما می توانید تابلو فرمان آسانسور مدنظرتان را در محل مناسبی مورد نصب قرار دهید. تابلو فرمان مورد نیاز آسانسور شامل یک سری از دکمه ها و وسایل کنترلی می باشد. توجه نمایید که تابلو فرمان به سنسورها و قطعات الکتریکی بسیار متعددی متصل می باشد. در نتیجه کاربران می توانند به راحتی حرکت آسانسورها را کنترل نمایند. تابلو فرمان ها تنوع بسیار بالایی را دارند. بنابراین توصیه می گردد که باکیفیت ترین انواع تجهیزات یاد شده را خریداری کنید.

۳. نصب تراول کابل و جعبه کارکدک آسانسور

در حین نصب آسانسور، بایستی تراول کابل  و جعبه کارکدک مربوط به آن را نیز با دقت بالایی مورد نصب قرار دهید. قطعات یاد شده می توانند ارتباط میان تابلو فرمان و سایر قطعات الکتریکی کابین را فراهم کنند. پیشنهاد می گردد که از مقاوم ترین کابل ها برای این مرحله استفاده نمایید. کابل های یاد شده مداوم در حال حرکت خواهند بود. بنابراین بایستی از مقاومت بسیار بالایی نیز برخوردار باشند. همچنین جعبه کارکدک را می توانید در فضای چاه آسانسور مورد نصب قرار دهید. این جعبه جهت کنترل دستی قطعات آسانسور مورد استفاده قرار می گیرد.

۴. تامین روشنایی فضای چاه آسانسور

تامین روشنایی فضای چاه آسانسور

کاربران می توانند جهت افزایش دید در داخل چاه آسانسور، از تجهیزات روشنایی استفاده کنند. در این صورت می توانید ایمنی بالایی را نیز در داخل چاه به وجود آورید. برای این منظور می توانید سیستم های روشنایی مدنظرتان را در نواحی مختلف اعم از گوشه ها و درون چاه قرار دهید. در چنین وضعیتی روشنایی یکنواختی را به وجود می آورید. همچنین در حین خرید سیستم های روشنایی مدنظرتان، به مشخصات و ویژگی های آنها توجه کنید تا مقاومت بالایی را در برابر رطوبت و غبار داشته باشند.

تکمیل نصب درب طبقات آسانسور

در سایر بخش های مقاله نیز به دنبال بررسی مهمترین مراحل مربوط به نصب آسانسور بودیم. یکی از اصلی ترین مراحل راه اندازی تجهیزات یاد شده را نصب درب آسانسور طبقات مربوط به آن شکل داده است. توجه نمایید که فرایند نصب درب طبقات آسانسور شامل چندین مرحله می باشد. در گام اول می توانید به شکل ایمن، مسیرهای چارچوب و درب را در هر طبقه نصب کنید. لازم به ذکر می باشد که درب های یاد شده از پنل های کشویی یا لولایی تشکیل شده اند. در گام بعدی نیز می توانید درب ها را به چارچوب های از قبل نصب شده متصل کنید. شما بایستی از حرکات صحیح و دقیق درب ها اطمینان حاصل نمایید. برای این منظور نیز می توانید آزمایش های مختلفی را انجام دهید.

نصب شستی احضار طبقات و پنل داخل کابین آسانسور

توجه داشته باشید که در فرایند نصب آسانسور، شستی های روی یک صفحه ی کنترل پیاده می شوند. همچنین شستی آسانسور به شکل استراتژیک در داخل کابین واقع شده و مسافران نیز می توانند دسترسی راحتی را به آن داشته باشند. دکمه های پیاده شده بر روی شستی بایستی از دوام و زیبایی منحصر به فردی برخوردار باشند. برخی از دکمه ها به شکل لمسی طراحی شده اند. مسافران می توانند با فشار دادن یا لمس کردن دکمه های روی شستی آسانسور، در میان طبقات به راحتی جا به جا شوند. همچنین به کمک سیم کشی حرفه ای می توانید اتصالات الکتریکی میان دکمه های یاد شده را تامین کنید.

نصب سوئیچ های دور انداز و سوئیچ های حد نهایی آسانسور

سوئیچ های دور انداز، وظیفه کاهش سرعت آسانسور قبل از رسیدن به سطح طبقه اولین طبقه شروع حرکت کابین و همچنین آخرین طبقه ای که کابین در آنجا توقف میکند را بر عهده دارند. این کلیدها نقش مهمی در اطمینان از توقف دقیق آسانسور در طبقات تعیین شده دارند. به همین ترتیب، سوئیچ های حد نهایی برای تعیین حدود بالا و پایین تردد کابین آسانسور نصب می شوند و از هر گونه آسیب یا تصادف احتمالی جلوگیری می کنند.

این سوئیچ ها به سیستم کنترل آسانسور متصل می شوند و به آن اجازه می دهند به فواصل و محدودیت های اندازه گیری شده پاسخ مناسب دهد. فرآیند نصب شامل نصب دقیق سوئیچ ها، اطمینان از تراز و اتصال مناسب با سیستم کنترل و انجام آزمایشات کامل برای تأیید عملکرد و مطابقت آنها با مقررات ایمنی است.

نصب سوئیچ های ایمنی و استپ قارچی

سوئیچ های ایمنی و استپ قارچی اجزای حیاتی هستند که ایمنی و امنیت کلی مسافران را افزایش می دهند. سوئیچ های ایمنی پس از نصب، با نظارت بر پارامترهای حیاتی مانند سرعت بیش از حد، جریان، موقعیت درب و عملکرد توقف اضطراری، به عنوان یک لایه حفاظتی اضافی عمل می کنند.

از سوی دیگر، استپ قارچی، امکان توقف کلی سیستم را در هنگام خطر ایجاد میکند،استپ قارچی باید در نقاط حساس و خطر آفرین در دسترس باشند.

فرآیند نصب آنها شامل قرار دادن دقیق و سیم کشی برای اطمینان از ارتباط مناسب با سیستم کنترل است. توجه به جزئیات در هنگام نصب سوئیچ های ایمنی و استپ قارچی برای تضمین عملکرد بهینه و رعایت استانداردهای ایمنی ضروری است.

نصب تجهیزات روی کابین آسانسور

نصب تجهیزات روی کابین آسانسور

از مهمترین تجهیزات روی کابین می توان به پنل های نمایشی، نشانگرها و دکمه ها اشاره کرد. مسافران می توانند به کمک تجهیزات روی کابین، طبقه ی مدنظر خود را انتخاب کرده و حرکت آسانسور را کنترل نمایند. همچنین شما می توانید تجهیزات مربوط به سیستم های صوتی، روشنایی و تهویه را نیز بر روی کابین نصب کنید. در این صورت می توانید راحتی مسافران خود را تامین نمایید. نصب سیستم ها و تجهیزات یاد شده، نیازمند سیم کشی تخصصی می باشد. بنابراین توصیه می گردد که اجرای مرحله ی یاد شده را به دست کاربران حرفه ای در این زمینه بسپارید.

نصب سنسور تشخیص موقعیت

راه اندازی سنسور تشخیص موقعیت، از حیاتی ترین مراحل نصب آسانسور می باشد. سنسورهای لازم را می توان در امتداد ریل راهنما و روی کابین نصب کرد. نصب سنسورها می تواند ایمنی لازم را برای سرنشینان آسانسورها به وجود آورد. سنسورها از تنوع بالایی برخوردارند که از مهمترین آنها می توان به مدل های مغناطیسی، مادون قرمز و اولتراسونیک اشاره کرد. سنسورها می توانند اطلاعات و فرمان های مورد نیاز را در زمان مناسبی به قطعات مختلف آسانسور انتقال دهند. بنابراین مرحله ی یاد شده را با دقت و وسواس بالایی انجام دهید تا بتوانید عملکرد آسانسور مدنظرتان را تحت کنترل داشته باشید.

شست و شوی ریل آسانسور و نصب روغندان

اکنون که به دنبال بررسی مهمترین مراحل نصب آسانسور هستید، می توانید مرحله ی شستشوی ریل راهنما را بررسی کنید. شما می توانید با شستشوی ریل راهنما، آلاینده ها و کثیفی های موجود در آن را از بین ببرید. همچنین می توانید برای روانکاری آسانسور خود، روغن کاری لازم را انجام دهید. برای از بین بردن کثیفی های موجود در ریل راهنما، از حلال های مناسب استفاده کنید. روغن کاری قطعات مختلف آسانسور سبب افزایش طول عمر مربوط به آنها می شود.

نصب درب کابین آسانسور

نصب درب کابین آسانسور

درب کابین آسانسورها از تنوع بالایی برخوردارند و معمولا از آلومینیوم و فولاد تهیه می شوند. تکنسین ها می توانند با رعایت برخی از اصول، درب کابین را مورد نصب قرار دهند. همچنین می توانید عملکرد مربوط به باز و بسته شدن درب کابین را نیز نصب کنید. شما می توانید با توجه به نوع آسانسور خود، بهترین درب کابین را سفارش دهید.

تکمیل سیم کشی کلیه قطعات

تکمیل سیم کشی تمام قطعات آسانسور نیازمند یک رویکرد دقیق برای اطمینان از عملکرد بدون مشکل است. درک جامعی از سیستم الکتریکی آسانسور و اجزای آن لازم است. هر جزء، مانند موتور، پانل کنترل، دکمه‌ها و سنسورها، باید به طور مناسب به مدار الکتریکی متصل شده و مطابق با نمودارها و دستورالعمل‌های سیم‌کشی استاندارد صنعتی باشد.

در این مرحله از نصب آسانسور می توانید پانل کنترل، سنسورها، موتور و دکمه های مربوط به تجهیزات مذکور را با دقت بررسی کنید و آنها را بر اساس دستورالعمل های لازم چک نمایید. مرحله ی یاد شده بایستی توسط مهندسان و برقکاران حرفه ای در این زمینه صورت بگیرد.

نصب یو پی اس بر روی تابلو فرمان آسانسور

نصب یو پی اس بر روی تابلو فرمان آسانسور

اجرای یک منبع تغذیه بدون وقفه، یکی از اصلی ترین مراحل مربوط به نصب آسانسور می باشد. شما می توانید در هنگام قطع ناگهانی برق، از منبع یاد شده استفاده کنید. این سیستم شامل یک سری از مدارها و باتری های تهویه کننده می باشد. بسیاری از کاربران بر این باورند که منبع یاد شده یکی از تجهیزات حیاتی مورد نصب در آسانسورها هستند که عملکرد تجهیزات مذکور را پایدار می کنند.

تنظیمات و راه اندازی نهایی برای بهره برداری از آسانسور

این مرحله از نصب آسانسور شامل یک روش دقیق برای ایجاد عملکرد بهینه آسانسور و رعایت مقررات ایمنی است. تکنسین های ماهر پارامترهای مختلفی مانند سرعت، شتاب، زمان باز و بسته شدن درب، دقت تسطیح کف و پروتکل های اضطراری را پیکربندی می کنند.

همچنین کالیبراسیون سنسورها، مدارهای کنترل و رابط صفحه کنترل برای اطمینان از خوانش دقیق و هماهنگی یکپارچه بین اجزای سیستم انجام می شود. تست های عملکردی، از جمله شرایط بار شبیه سازی شده، توقف اضطراری، و سناریوهای قطع برق برای تایید عملکرد صحیح آسانسور انجام می شود.

انعقاد قرارداد سرویس و نگهداری آسانسور

آسانسور ها جهت داشتن عملکرد صحیح خود، بایستی به شکل مرتب و دوره ای مورد سرویس دهی قرار بگیرند. برای این منظور می توانید قراردادی را با شرکت نصب آسانسور عقد کنید. این قرارداد می تواند جنبه های مختلفی را پوشش دهد که از مهمترین آنها می توان به دفعات بازدید از آسانسور، مدت زمان سرویس، محدوده ی خدمات تحت پوشش و زمان پاسخگویی به کاربران اشاره کرد.

قرارداد بیمه آسانسور

در حین نصب آسانسور به برخی از مهمترین موارد توجه نمایید که از اصلی ترین آنها می توان به قرارداد بیمه آسانسور اشاره کرد. شما می توانید برای جلوگیری از خطرات احتمالی، با شرکت های معتبر آسانسور در ارتباط بوده و قراردادهای لازم را اخذ نمایید. شرکت های فعال در زمینه نصب آسانسور، بایستی بهترین خدمات را در این خصوص عرضه کنند.

اخذ گواهی استاندارد آسانسور

اخذ گواهی مربوط به استاندارد آسانسور از مهمترین اقدامات مورد نیاز در حین راه اندازی تجهیزات مذکور می باشد. در این مرحله کارشناس های حرفه ای می توانند مشخصات فنی، پروتکل های اضطراری و سیستم های الکتریکی آسانسورها را بررسی کرده و مجوزهای لازم را صادر نمایند. در این مرحله می توانید شاهد یک ارزیابی جامع و کاملی از قسمت های مختلف آسانسور باشید.

هزینه ی نصب آسانسور

هزینه نصب آسانسور

یکی از مهمترین سوال های ذهنی کاربران را هزینه ی نصب آسانسور شکل داده است. آیتم های متعددی در هزینه نصب تجهیزات یاد شده دخیل هستند. از مهمترین این آیتم ها می توان به هزینه های بازرسی، اخذ مجوزها، جا به جایی ها و تامین زیرساخت ها اشاره کرد. با این حال همکاران ما سعی دارند با کمترین هزینه های ممکن، اقدامات مربوط به راه اندازی و نصب تجهیزات یاد شده را انجام دهند.

هزینه نصب آسانسور شامل عوامل مختلفی است که به سرمایه گذاری مالی کلی مرتبط با تهیه و نصب سیستم آسانسور کمک می کند. با شروع از مرحله ارزیابی، هزینه ها شامل هزینه های مربوط به مشاوره، مطالعات امکان سنجی و بررسی های فنی می شود.

انتخاب نوع آسانسور، ظرفیت، ارتفاع و گزینه های سفارشی سازی اضافی بر هزینه کلی تأثیر می گذارد. هزینه های تدارکات شامل خرید تجهیزات آسانسور شامل کابین، موتور، ریل، تابلوی کنترل و سیستم های ایمنی می باشد.

هزینه‌های نیروی کار حرفه‌ای، از جمله تکنسین‌های ماهر، برق‌کارها و اپراتورهای تجهیزات تخصصی، در نظر گرفته می‌شوند. هزینه‌های اضافی شامل تغییرات زیرساخت‌های الکتریکی و مکانیکی، حمل و نقل و جابجایی مواد، مجوزها و بازرسی‌ها است.

بهترین شرکت نصب آسانسور

شناسایی بهترین شرکت نصب آسانسور مستلزم ارزیابی جامع معیارهای مختلف برای تعیین شرکتی است که با الزامات پروژه و استانداردهای صنعت مطابقت دارد. عوامل کلیدی موثر در انتخاب شامل تجربه شرکت نصب آسانسور، تخصص، شهرت، نظرات مشتریان و سابقه موفقیت آمیز پروژه های گذشته است.

بهترین و مجرب ترین شرکت نصب آسانسور را شرکت پیش روی تان شکل داده است. همکاران و تکنسین های ما سعی دارند بهترین و باکیفیت ترین خدمات را در این زمینه ارائه داده و رضایت مندی شما عزیزان را کسب کنند. در صورت داشتن هرگونه پرسشی راجع به فرایند نصب آسانسورها می توانید با همکاران ما در ارتباط باشید.